Mecitözü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Milli ve manevi değerleriyle , çağdaş öğretim yaklaşımlarıyla eğitimde markalaşan ve geleceğe yön verecek nesilleri yetiştiren öncü kurum olmak.

Misyon: Bilgi çağının eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön veren mutlu, üretken milli ,manevi ve evrensel değerlere bağlı, ahlaklı, nitelikli, inançlı nesiller yetiştirmek için bizi biz yapan değerlerden kopmadan modern eğitim yaklaşımlarına ve değerler eğitimine göre şekillenen örnek bir eğitim - öğretim ortamı sunmaktır.

Başarılar: 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZ ÖĞRENCİLER ARASI KURAN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ.

Pansiyon Bilgileri: YOK
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler: OKUL İÇİ SPOR TURNUVALARI YAPILMAKTADIR. OKUL SPORLARI PROGRAMINA KATILIM GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: GEZİ VE GÖZLEM ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR SAĞLIKLI ÖĞRENCİ BESLENMESİ ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0364 461 2342

WEB - https://mecitozuaihl.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mah. Çorum Amasya Yolu Cad. No 123 Mecitözü/ÇORUM

Öğretim Şekli :NORMAL-KARMA EĞİTİM

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - Bahçelievler Mah. Çorum Amasya Yolu Cad. No 123 Mecitözü/ÇORUM

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 35 KM UZAKLIKTADIR. İLÇE MERKEZİNE 600 METRE UZAKLIKTADIR.